• وبلاگ : وبلاگ ايران اسلام
  • يادداشت : فدك 1
  • نظرات : 10 خصوصي ، 118 عمومي
  • آموزش پیرایش مردانه اورجینال

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     

    اون لينک بي بي سي هم شايد براتون باز نشه

    اين متنش:

    مولوي عبدالحميد"، از روحانيون اهل سنت و امام جمعه زاهدان، مي گويد که اين نوع ازدواج بيشتر براي افرادي مطرح بوده که به مشاغلي مانند تجارت مي پردازند و به دليل مسافرتهاي بسيار، ساکن بيش از يک کشور هستند.

    او مي افزايد که امروزه شمار زيادي از زنان خود کفا هستند و نيازي به تامين مخارج زندگي يا نفقه ندارند و حاضرند که از اين حقوق خود بگذرند. به گفته مولوي عبدالحميد، در اين صورت زن و مرد رابطه اي زنا شويي برقرار مي کنند.

    برخي رسانه هاي عربي از استقبال ازدواج مسيار در ميان دانشجويان و جوانان عرب خبر داده اند که لزوما نمي خواهند يا نمي توانند مانند زوجهاي عادي با يکديگر زندگي کنند. زيرا اگرچه در اين نوع ازدواج، حضور دو شاهد در مراسم عقد الزامي است، ولي در مجموع ازدواجي مخفي به حساب مي آيد. مرداني که داراي همسر رسمي هستند نيز حق دارند که در صورت اقدام به ازدواج مسيار، اين موضوع را از همسرانشان پوشيده نگه دارند.
    مطرح شدن دوباره اين نوع ازدواج با وضعيت اجتماعي امروز کشورهايي مانند مصر بي رابطه نيست. به گفته "حسيب عمار"، خبرنگار در قاهره، بالا رفتن هزينه هاي ازدواج، فقر اقتصادي و نيز بالا رفتن سن ازدواج از جمله دلايل روي آوردن برخي به اين ازدواج است.

    در عين حال به نظر مي آيد که انگيزه کساني که در کشورهاي ثروتمند عربي مانند عربستان و اميرنشين هاي حاشيه خليج فارس به ازدواج مسيار روي مي آورند، مشکلات اقتصادي نيست، بلکه برعکس، توان اقتصادي چنين ازدواجي را براي آنها آسان مي کند.
    امري که به گفته حسيب عمار منتقدان اين نوع ازدواج آنرا اينگونه مطرح مي کنند: "منتقدين در مصر مي گويند که در اين نوع ازدواج، فقط زن براي ارضاي تمايلات جنسي مرد و عمدتا به دليل نيازمندي مالي و فقر تن به ازدواج مي دهد. آنها مي گويند که اين امر ارزش زن را پايين مي آورد و آنانرا در خدمت مردان ثروتمند و هوسران قرار مي دهد."

    شواهدي که رسانه هاي کشورهاي عربي به آن استناد مي کنند، حاکي از اين است که اين نوع ازدواج بيشتر در ميان مرداني که داراي همسر رسمي هستند طرفدار دارد. با اين حساب، آيا مسيار مشابه ازدواج موقت يا متعه است که مذهب شيعه آنرا به رسميت مي شناسد و اخيرا در ايران نيز بحثهاي زيادي درباره آن مطرح بوده است؟
    برخي مي گويند که چون فرد در ازدواج مسيار بدون نيت تشکيل خانواده، ازدواج مي کند، و احتمال طلاق در اين ازدواج زياد است، مشابه ازدواج موقت است.